Bliv klar til næste kostumefest

Hvert år er der en kostumefest at tage til. Og hvert år er du pludselig uforberedt. Hvad skal du have på? Du skal slet ikke bekymre dig, for i denne artikel er der en samlet liste over alle forskellige typer kostumer, som du kan hente inspiration fra.

De traditionelle

Fra pirater til livreddere slår intet et klassisk kostume. Det er ikke sådan, at vi ikke kan lide at gøre lidt ekstra ud af det, men der er bare noget ved de helt traditionelle. Det kan godt være, at man dukker op og har det samme kostume som andre. Det er da lige meget! Så længe du har det sjovt og føler dig behageligt tilpas, så er alt som det skal være.

Pop culture kostumer

Det er et rigtig godt sted at få ideer fra. Tænk på din yndlingsfilm eller tv-serie eller måske endda din yndlingskendte. Vælg en af dem, lav et kostume som er baseret på det og voilá! Så er du klar.

Det er dog en god idé at vælge noget som er forholdsvist kendt, da du gerne vil have at alle kan genkende hvad for et kostume det er du har på.

Kostumer for to

Der er så mange muligheder her. Om det er dig og din kæreste, dig og dine ven eller dig og hele din gruppe af venner, er der masser af muligheder.

Det betyder ikke noget, om du arbejder med en gruppe på tre, fire eller flere – der er nok at vælge i mellem. I kan tage noget klassisk såsom Disney og lave det til et kostume eller vælge en kendt duo, som Luigi og Mario. I kan også tage Spice Girls, cheerleaders eller hvad end der falder jeg ind! Med et par venner, lidt koordination og lidt kreativitet er du klar.