Guide: Sådan kan du spare penge på din mureropgave

Står du overfor at skulle have muret, og skal du finde en professionel murermester? Så ønsker du uden tvivl at få løst din opgave så godt som muligt, så billigt som muligt. Når du skal spare penge på en murer, og fagmænd generelt, er der nogle ting, du bør forholde dig til. Dem lærer du her i guiden.  

Få styr på din opgave

Inden du går ud og hyrer en murer, skal du først og fremmest have styr på din opgave. Hvad er det præcist, du skal have løst? Hvis du går ud til en murer uforberedt, vil det være svært for ham at give et så præcist tilbud til dig som muligt. Derfor skal du gerne have styr på så mange detaljer, du kan. For eksempel hvor stort et areal, der skal mures. Hvor højt er det oppe, hvilke sten skal bruges, er der nogen vinkel på og så videre. 

Få altid flere tilbud

En af nøglerne til at spare penge på en mureropgave er at indhente tilbud fra flere forskellige murere. Det kan du gøre på 2 måder. Du kan enten kontakte de forskellige murer selv, eller du kan bruge en tilbudsportal. Det smarte ved det er, at du kun skal beskrive din opgave et enkelt sted, hvorefter opgaven bliver sendt ud til de forskellige murere i dit område. Her ved firmaerne godt, at de er i konkurrence med hinanden, og derfor bliver der typisk skåret noget af prisen, og det er jo kun til din fordel.  

Sammenligning af tilbud

Næstsidste step på listen er sammenligning af tilbud. Når du får de forskellige tilbud, er det vigtigt, at du nærlæser dem godt. Kan du spotte, om der kommer flere udgifter oveni? Når du gennemlæser forskellige murertilbud, skal du passe på med ikke kun at kigge på prisen. Du bør også altid sikre dig, at den murer du nu engang vælger også er dygtig til sit job. Det kan du oftest finde ud af på Trustpilot, på de sociale medier eller ved en simpel søgning på nettet. Måske har nogen i din omgangskreds erfaren med den pågældende fagmand? Læg også mærke til, hvor lang tid mureren forventer at bruge på opgaven. Det er altid rarest at være fri for at have for mange fagmænd rendende i for lang tid.

Forhandling om prisen

Når du har sammenlignet de tilbud, du har modtaget, kan du begynde at forhandle lidt om prisen. Du har helt sikkert allerede en tanke om, hvem du gerne vil gøre brug af. Det kan af og til give mening at prøve at forhandle lidt om prisen. Beløbet kommer selvfølgelig helt an på opgavens omfang. Husk altid at det skal være fair for begge parter. Det skal jo ikke være sådan, at mureren udfører et dårligt stykke arbejde, fordi han er nødt til at skynde sig. Husk at det skal være rimeligt, og du får som regel, hvad du betaler for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *